Apa Ada Hal??

...

Chat

Rabu, 25 Jun 2014

Rayyan Reload : Berminat Menjadi Agent Topup Master Agent?? Atau Agent Percuma??Assalamualaikum dan salam sejahtera...

 Kepada sesiapa berminat untuk menjadi Agent Topup, boleh hubungi saya untuk detail.. Anda hanya perlu membayar RM45 (PROMOSI HARI RAYA !! Harga standard Master Dealer RM200!!) untuk menjadi Agent Topup seumur hidup, yang mana anda akan dapat kelebihan untuk reload / topup dengan harga yang murah !!.. Sama ada untuk kegunaan sendiri, ataupun menjualnya, itu terpulang kepada anda.. ~!!

Jika anda seorang Mahasiswa / Guru sekolah, boleh lah anda menjual topup kepada kawan kawan/Guru dengan harga pasaran biasa tanpa tambahan wang, dan anda akan mendapat keuntungan berdasarkan percent seperti contoh di bawah :

Sbg Contoh Percent Keuntungan :

1) Celcom 4% : Cth : Reload Celcom RM10 hanya bermodalkan RM9.60. Reload Celcom RM20 hanya bermodalkan RM19.20 !!

2) Maxis 3% : Cth : Reload Celcom RM10 hanya bermodalkan RM9.70. Reload Maxis RM20 hanya bermodalkan RM19.40 !!

3) Digi 2% : Cth : Reload Celcom RM10 hanya bermodalkan RM9.80. Reload Digi RM20 hanya bermodalkan RM19.60 !!

4) Umobile 4% : Cth : Reload Celcom RM10 hanya bermodalkan RM9.60. Reload Umobile RM20 hanya bermodalkan RM19.20 !!

5) TuneTalk 4% : Cth : Reload Celcom RM10 hanya bermodalkan RM9.60. Reload TuneTalk RM20 hanya bermodalkan RM19.20 !!

6) XOX 4% : Cth : Reload Celcom RM10 hanya bermodalkan RM9.60. Reload XOX RM20 hanya bermodalkan RM19.20 !!

7) Bayar Bill semua jenis Telco seperti Maxis, Celcom, Digi, Umobile dengan dapat komisyen RM0.30 bagi setiap bil !!

8) Bayar Bill Astro dengan dapat komisyen RM0.30 bagi setiap bil !!

Daftar segera untuk menjadi Agent.. Hanya RM45 seumur hidup (Standard RM200 utk menjadi agent). Dan anda akan dapat menikmati harga-harga murah di atas. Ini lah cara kedai Telefon/Topup mendapat keuntungan jualan topup. Kini anda pula sebagai Tokey!!

Antara kelebihan lain : Anda akan dapat satu web Server untuk mengetahui keuntungan dan lain2, disamping ANDA BOLEH ADD AGENT DI BAWAH ANDA SENDIRI !!! INILAH KELEBIHAN MENJADI MASTER DEALER KERANA ANDA BOLEH ADD AGENT DI BAWAH ANDA!!

Cara topup pula sangat mudah.. Anda sms arahan topup ke no server, secara otomatik reload akan masuk ke nombor anda atau no pelanggan anda.. satu report akan dihantar kepada anda untuk pengesahan topup telah dikreditkan ke nombor pelanggan tersebut.. mudah bukan???

Sila Hubungi saya, Rayyan Shah, di 013-3498 598 untuk keterangan lanjut..

========================================================================

AGENT PERCUMA??? : Pendaftaran di buka sekarang.. Cuma percent adalah separuh daripada percent yang diberikan kepada Master Dealer..(pakej berbayar RM45)... Sila hubungi saya untuk pendaftaran PERCUMA!!


1 ulasan:

  1. Shenzhen Bi-Union Electronics Technology Co., Ltd was founded in 2009 and located in Bao’an district of Shenzhen. It is integrated with R&D, production, distribution &marketing .Our main products as a series of full HD box , DVB-T, DVB-S2, DVB-C, android tv box. HDD media play ,openbox , Internet tv box , google tv box and Tablet PCS.

    BalasPadam

[[ Pastikan Anda Baca Terlebih dahulu Info Di atas Sebelum Komen / Bertanya ..Kebiasaan soalan tuan/puan sudah dijawab oleh saya pada komentar-komentar di sini.. Harap Maklum]]